سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/12
  • - تعداد بازدید: 118
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

گردشگری سلامت، موتور محرک توسعه علمی و اقتصادی/ شیراز در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت کشور

مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل این شهر در حوزه درمانی و بین‌المللی، تأکید کرد: شیراز می‌تواند به قطب گردشگری سلامت کشور تبدیل شود.

600

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «کوروش عزیزی» در ششمین نشست شورای گردشگری سلامت دانشگاه گفت: گردشگری سلامت صنعتی پویا و رو به رشد در جهان است؛ مجموعه سلامت فارس با برخورداری از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی پیشرفته، جایگاه معتبر بین‌المللی و ارائه خدمات گسترده به بیماران از سراسر کشور به ویژه مناطق جنوبی، ظرفیت بالایی برای توسعه در این حوزه دارد.

600

مشاور عالی رئیس دانشگاه برگزاری نمایشگاه تخصصی گردشگری سلامت در آبان‌ماه امسال را فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های شیراز در حوزه خدمات پزشکی و جذب بیماران خارجی دانست و گفت: این رویداد می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای ارتقای جایگاه شیراز در نقشه گردشگری سلامت منطقه باشد.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت همکاری همه‌جانبه افزود: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی و مجموعه دانشگاه، می‌توان نام شیراز را در عرصه گردشگری سلامت بیش از پیش برجسته کرد و از این فرصت اقتصادی در جهت توسعه علمی و ارتقای سلامت استان فارس بهره برد.

600

این نشست امروز، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه، معاون بین‌الملل و جمعی از مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 133937
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب